Результати здачі студентами зимової екзаменаційної сесії 2017-2018 н.р розглянуті на вченій раді факультету

21 лютого 2018 року
механіко-технологічний факультет

      21 лютого 2018 року відбулося засідання вченої ради механіко-технологічного факультету НУБіП України. Декан механіко-технологічного факультету, професор Михайлович Я.М. доповів про підсумки діяльності за місяць та поточні завдання факультету та привітав студента механіко-технологічного факультету Захара Ляшука, який посів друге місце в номінації «Кращий студент – спортсмен Києва». 

      Завідувач кафедри механізації тваринництва к.т.н., доц. Хмельовський В.С. відзвітував про роботу кафедри механізації тваринництва у світлі виконання заходів реалізації Програми розвитку НУБіП України «Голосіївська ініціатива 2020» на 2017/2018 рік. Члени вченої ради позитивно схвалили роботу кафедри.

Заступники декана Олег Заболотько та Ігор Сівак прозвітували про результати здачі студентами зимової заліково-екзаменаційної сесії 2017-2018 н.р зі спеціальностей – транспортні технології та агроінженерії, відповідно. Олег Заболотько зазначив, що нормативно-правовою базою організації навчального процесу в університеті є Закон України «Про вищу освіту», «Положення про організацію освітнього процесу у НУБіП України» «Положення про здачу заліків та екзаменів», освітньо-професійні програми підготовки фахівців різних освітніх ступенів.

У презентації заступника декана були проаналізовані середні бали студентів окремих дисциплін, по групах та кількість студентів, які мають заборгованості, кількість відрахованих і поновлених на навчання. Найкраща група є ТТ-1705, групи з низькою успішністю – ТТ-1605, ТТ-1606, ТТ-1504 та ТТ-1404.

Керівництвом факультету визначені шляхи усунення недоліків та покращення успішності студентів, Ярослав Михайлович звернув увагу на колективну роботу НПП та роботу кураторів.

Ігор Сівак запропонував закріпити студентів 1-го року навчання за викладачами випускних кафедр, що дозволить вести постійний супровід студента у складній схемі «студент – підготовлений фахівець».

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook