ПРОДОВЖУЮТЬСЯ РОБОТИ З ЕНЕРГОЗАОЩАДЖЕННЯ У ГУРТОЖИТКУ №6

21 лютого 2018 року

Кожен студент факультету ветеринарної медицини знає девіз нашого гуртожитку «Гуртожиток – наш рідний дім, бережіть його». З огляду на це, студенти факультету долучаються до покращення стану матеріально-технічного забезпечення гуртожитку та кімнат, де вони мешкають. Усі без сумніву розуміють, що настав час ефективно використовувати енергоресурси. Не зважаючи на підвищення плати за гуртожиток, мешканці гуртожитка пам’ятають домовленість між студентством та ректоратом: останні беруть на себе зобов’язання покращити місця загального користування, а студенти – навести лад у свої кімнатах. Саме з ініціативи студентського активу і самих студентів за підтримки адміністрації гуртожитку №6 та деканату факультету ветеринарної медицини організовано закуплено 62 світильники та енергозберігаючі LED-лампи, які будуть встановленні в кімнатах студентів та ізоляторі гуртожитку.

 

Робота, до речі, вже розпочалась силами електрика гуртожитку, який обіцяє її закінчити за декілька днів. Заміна проводиться у першу чергу в кімнатах, де були відсутні світильники, а натомість висіла електропроводка з патронами, що несло небезпеку для мешканців кімнати та є порушенням протипожежної безпеки у житлових приміщеннях.

Хочемо подякувати всім студентам, які з розумінням поставились до вимушеного часом кроку та долучились до роботи з наведення ладу у своїх кімнатах.

Сергій Деркач,

заступник декана факультету ветеринарної медицини

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook