В університеті триває проведення відкритих лекційних занять (графік)

20 лютого 2018 року

     5 лютого в університеті розпочався другий весняний семестр. З метою покращення якості освітнього процесу в університеті традиційно продовжується проведення відкритих лекційних занять на кожному факультеті та ННІ науково-педагогічними працівниками всіх 119 кафедр відповідно до наказу ректора від 18.01.2018 р. № 21 «Про підвищення якості навчання у НУБіП України у весняному семестрі 2017-2018 н.р.».

     Графіком, сформованим навчальним відділом за поданням деканів факультетів та директорів ННІ і затвердженим проректором з навчальної і виховної роботи Квашею С.М. (з графіком можна ознайомитися у додатку), передбачено проведення 196 відкритих лекційних занять у весняному семестрі 2017-2018 н.р.

     На сьогодні проведено майже 20 відкритих лекційних занять на факультетах: гуманітарно-педагогічному, економічному, землевпорядкування, юридичному, ветеринарної медицини та інших.

     Середній бал оцінки проведених відкритих лекційних занять робочими групами науково-педагогічних працівників − у межах 96-97 балів за 100 бальною шкалою.

Бажаємо успіхів викладачам університету!


Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook