ТРИВАЄ НАВЧАННЯ ПО ПРОГРАМІ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ СПЕЦІАЛІСТІВ У СФЕРІ ПРАВОВОЇ ОХОРОНИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ УКРПАТЕНТ

19 лютого 2018 року

живи ніби завтра помреш,

вчися ніби будеш жити вічно.

Махатма Ганді

Посередній учитель розповідає.

Хороший вчитель пояснює.

 Чудовий вчитель показує.

Геніальний вчитель надихає.

Уильям Артур Уорд

 

Часто професіоналізм залежить від освіти та досвіду роботи, але велике значення має і прагнення людини до поповнення своїх знань, а часто в багатьох сферах воно є обов’язковим фактором для зростання професіоналізму.

Наприкінці минулого року на юридичному факультеті розпочато програму підвищення кваліфікації спеціалістів у сфері правової охорони інтелектуальної власності для працівників державного підприємства «Український інститут промислової власності» (Укрпатент).

З лютого 2018 навчання у рамках програми підвищення кваліфікації було продовжено. Нині на базі «Українського інституту промислової власності» (Укрпатент) проводяться заняття з актуальних питань авторського права, зокрема щодо реалізації та захисту прав аодіовізуальних виконавців, прав організацій мовлення та баз даних; а також проблеми,  пов’язані  з  порушенням  прав  на використання  об’єктів інтелектуальної  власності  в  Інтернеті.

          

 

доцент кафедри цивільного

та господарського права

Інна Горіславська

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook