Фестиваль "Прощання з колядою - 2018"

14 лютого 2018 року

З приходом довгоочікуваних Новорічних та Різдвяних свят, коли оновлюються наші серця, а в душі панує мир та любов, людство заглиблюється в обрядовість та значимість релігійних святкувань. Плекаючи в собі любов Ісуса, співаючи коляди, згадуючи свій рід, ми неодмінно стаємо кращими, добрішими.

Саме тому 13 лютого 2018 року у нашому навчальному закладі відбувся фестиваль «Прощання з колядою – 2018» - один з найулюбленіших заходів не лише студентів, а й викладачів, яким вже традиційно в нашому навчальному закладі  завершуємо цикл Різдвяно-зимових свят. 


 

Розпочалося свято під мелодійне виконання на скрипці Пилипівом З.І. коляди «Тиха ніч» та чудовим сольним співом юної гості Герасимів Ліди. Учасники фестивалю, студенти усіх факультетів нашого інституту, виконували прекрасні колядки, як найбільш поширені так і старовинні, сучасні новорічні та різдвяні пісні, вінчували і засівали, бажаючи усім здоров’я, щастя, миру та Божого благословення. Незмінні солісти нашого навчального закладу Ткачова Оксана, Скрипка Михайло та Гадупяк Оксана подарували масу задоволення глядачам своїм сольним співом. Особливу увагу усі присутні у святковій залі звернули на виступ студентів - енергетиків, які не залишили  нікого байдужим  виконанням в’язанок старовинних колядок. Традиційним був   виступ студентського вертепу, організованого студентом нашого навчального закладу Міськевичем Михайлом. У чудовому виконанні студентського народного аматорського хору під керівництвом Плонки О.Р. лунали українські колядки

Справжнім дарунком – сюрпризом для усіх присутніх була інсценізація студентами «Різдвяної шопки».


З привітальним словом та найщирішими побажаннями до учасників та гостей фестивалю  звернувся директор інституту Жибак М.М.

Дійство проходило в теплій та дружній атмосфері і подарувало усім присутнім масу позитивних емоцій та вражень. Колядували не лише учасники фестивалю, а й усі глядачі.


Час невпинно біжить вперед, і від коляди залишається лише тиха мелодія, яка карбується в нашу пам’ять і вичікує свого звучання на наступний рік.    Отож, нехай різдвяне чудо нас гуртує, посилає з неба Божу благодать, або кожного року ми в мирі і спокої могли з радістю на устах промовляти:

Величний день, б’ють дзвони нині,

Земля слізьми перед Богом кається,

І чутно скрізь: «Христос Рождається!»

Луна колядка в Україні. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook