Профорієтаційна робота в Київському коледжі будівництва, архітектури і дизайна

7 лютого 2018 року

Співробітників кафедри ландшафтної архітектури та садово-паркового будівництва ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України пов’язує багаторічна співпраця з Київським коледжем будівництва, архітектури і дизайну.

Традиційно в січні місяці кожного року на технологічному відділенні коледжу відбулися захисти дипломних проектів спеціальності 5.09010303 «Зелене будівництво і садово-паркове господарство». У цьому році випускалися 32 студенти денної форми навчання.

Усі дипломні проекти отримали позитивні рецензії від доцентів кафедри ЛАіСПБ Багацької О.М. і Піхало О.В., які провели з усіма випускниками профорієнтаційну роботу і роздали рекламні матеріали.  Слід відмітити якість практичної підготовки випускників цього коледжу, які під час навчання здобувають не лише теоретичні знання в аудиторіях, а й значні практичні навички під час проходження практик, у тому числі і за кордоном.

01 лютого 2018 року випускники отримали дипломи і стали «Фахівцями садово-паркового господарства». Щиро вітаємо і чекаємо всіх для продовження навчання в НУБіП України!

 

Оксана Багацька,

доцент кафедри ЛАіСПБ

Олеся Піхало,
доцент кафедри ЛАіСПБ
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook