Першокурсник Олег Трохимець: «Ще з дитинства я знав, що в майбутньому стану енергетиком»

7 лютого 2018 року

     Cтудент першого курсу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Олег Трохимець поставив мету – отримати освіту енергетика і продовжити сімейну династію енергетиків на виробництві.

  – Олег, як пройшов перший семестр навчання?
     – До університету я навчався в гімназії в м. Умань. Вчився на добрі та відмінні результати (середній бал атестата 10), цікавився математикою, історією, фізикою, неодноразово брав участь у міських олімпіадах з цих предметів. Пройшов підготовче відділення у НУБіП. Протягом першого семестру і після першої сесії я зрозумів важливість тих знань, що отримав до вступу в університет. Звичайно, що навчатись важче, ніж у гімназії, але університетські знання відкривають дорогу до майбутньої професії. Я старався у навчанні, брав активну участь у студентському житті і отримав 81 бал за рейтингом і стипендію.

  – Чи не розчарувався у виборі нашого університету?
     – Ні, я задоволений вибором. Університет дає гарні знання і різносторонній розвиток і в спорті, і в наукових гуртках, і мистецьких заходах – тільки не лінуйся. За семестр, беручи участь у різноманітних заходах, я отримав додатково 10 балів до рейтингу студентів.

  – Що, на твою думку, бажано покращити у навчальному процесі?
     – Не вистачає чіткої організації відпрацювання пропусків занять на деяких кафедрах.

– Чому вирішив стати енергетиком?
     – З дитинства я знав, що в майбутньому стану енергетиком, оскільки вся моя родина так або інакше пов’язана з цією професією. Мої дідусь, бабуся, тато і дядько у свій час отримали освіту в НУБіП. Підштовхнув до вибору професії мене тато, який успішно працює в сфері енергетики і постійно наголошує на необхідності якісної технічної освіти для успішної роботи у даній сфері. Тому коливань у виборі університету не було – звісно НУБіП.

     Я задоволений, що отримую якісну освіту, маючи можливість навчатися у висококваліфікованих викладачів. Обов’язково буду боротись за участь у програмі подвійних дипломів з іноземними навчальними закладами, можливість проходження практики за кордоном.

Розмову вів директор ННІ енергетики,
автоматики і енергозбереження Володимир Козирський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook