ЗУСТРІЧ ДИРЕКТОРА ІНСТИТУТУ МИРОНА ЖИБАКА З ДИРЕКТОРОМ ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА SPARGEL RAGOSEN CЛАДЬЯНА МІТІ

2 лютого 2018 року

IMG 47581 лютого 2018 року відбулась зустріч директора інституту Мирона Жибака з директором фермерського господарства Spargel Ragosen Cладьяна Мітіч.

Мета зустрічі полягала в налагодженні взаємовигідної співпраці у сфері практичної підготовки студентів, об’єднанні зусиль і можливостей у підготовці фахівців для сільського господарства на базі вищезгаданого фермерського господарства, а також набутті практичних вмінь і навичок по вирощуванню та переробці продукції рослинництва (спаржі, малини, полуниці, чорниці), підвищенні ефективності праці  науково-педагогічних кадрів, впровадженні новітніх технологій виробництва сільськогосподарської продукції.

IMG 4748IMG 4751

Результатом зустрічі стало підписання договору про  співпрацю. Сторони зобов’язалися надавати можливості і створювати відповідні умови студентам в проходженні стажувань та підвищенні кваліфікації з освоєння новітніх технологій сільськогосподарського виробництва, приймати участь у проведенні наукових досліджень з вдосконалення технологічних процесів, забезпечити необхідні умови для виконання студентами програми практик, а також умов безпечної роботи на кожному робочому місці.

IMG 4761

IMG 4749IMG 4755

Координатор з міжнародних програм БАТІ

Олег Фльонц  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook