До вибору майбутньої професії абітурієнт повинен підійти відповідально: викладачі кафедри біржової діяльності і торгівлі на Київщині

4 лютого 2018 року

     Викладачі кафедри біржової діяльності і торгівлі – професор, заслужений діяч науки і техніки України Микола Солодкий та доцент Валентина Яворська зустрілися з педагогічним колективом та випускниками Святопетрівської школи на Київщині та детально обговорили шляхи співробітництва.

     Активну участь у зустрічі взяв директор школи Микола Неруша, який зазначив, що радий можливості співпраці з НУБіП України, де готують фахівців високого рівня, адже університет нині очолює талановитий керівник Станіслав Ніколаєнко, якого він знає особисто ще з часів перебування того на посаді міністра освіти і науки України.

     Микола Солодкий наголосив на основних перевагах університету на освітянській та науковій ниві, акцентуючи значну увагу на спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», на яку цього року буде здійснюватися набір вперше. Зі свого життєвого досвіду він порадив абітурієнтам, аби вони до вибору своєї майбутньої професії підійшли відповідально: за покликом серця, але з холодним розумом.

     У своїй презентації викладачі кафедри зупинились на потребах сучасного ринку праці та значній затребуваності у фахівцях з біржової діяльності з боку бізнесу. Навели безліч прикладів успішного працевлаштування наших випускників у провідних вітчизняних та зарубіжних компаніях.

     Враховуючи те, що ринок праці нині жорстко конкурентний і постійно підвищує вимоги до кваліфікації майбутніх спеціалістів, кафедра біржової діяльності і торгівлі НУБіП знаходиться у постійному пошуку і впровадженні нових методів та прийомів для підвищення якісного рівня підготовки своїх фахівців, підтримує тісне співробітництво з потенційними роботодавцями. І це дає свої результати: випускники минулого року, на разі, є працевлаштованими.
     Школярі поцікавились особливостями прийому на нашу спеціальність. Їм були надано вичерпні відповіді і роз’яснення на всі поставлені питання. Крім того, всім були роздані промоматеріали, а також у школі розміщені постери спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

     У результаті спільного обговорення проблем підготовки учнів до майбутнього вибору професії та вступу на навчання до НУБіП України була підписана угода про співробітництво з Святопетрівською ЗОШ І-ІІІ ступенів освіти, у межах якої вже намічено цілий ряд заходів щодо підвищення рівня професійної орієнтації випускників.

     Досягнута домовленість про те, що вже найближчим часом абітурієнти завітають до нашого університету на кафедру біржової діяльності і торгівлі, щоб особисто познайомитися з матеріально-технічною базою кафедри та перспективами спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
     Крім того, під час спілкування з боку вчителів та учнів були висловлені побажання щодо регулярного проведення подібних зустрічей та активного долучення школярів до загально університетських, факультетських та кафедральних заходів.

     Чекаємо випускників Святопетрівської школи на кафедрі біржової діяльності і торгівлі та запрошуємо їх на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України!

Валентина Яворська,
доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook