Цікава зустріч з народним депутатом Іван Кириленко

24 січня 2018, 2:00
НУБіП України

 Викладачі кафедри механізації тваринництва, завідувач кафедри В.С. Хмельовський, доцент В.І. Ребенко,  доцент С.Є. Потапова, старший викладач О.М.Ачкевич 24 січня 2017 року відвідали семінар-навчання для науково-педагогічних працівників університету.

На семінар на цей раз завітав народний депутат Іван Кириленко. Іван Григорович висловив власні суб’єктивні прогнози на 2018 рік, виходячи з тих подій, що відбулися в минулому році. Перше, це довгоочікуваний безвіз. І саме завдяки цьому люди побачили, що таке жити в умовах свободи вибору, та порівняли зі станом речей у нас. Як наслідок – масовий відток молоді, який і без того ще більше поглибить існуючу демографічну кризу. На думку гостя, наші співгромадяни повернуться тільки тоді, коли оплата праці буде справедливою.

Завершився семінар доповіддю директора ННЦ «Інститут ґрунтознавства та агрохімії ім. О.Н. Соколовського» Миколи Мірошніченка про стале управління грунтовими ресурсами України, в яких науковець піднімав гострі питання виснаження наших грунтів та превентивних заходів.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook