Магістр землевпорядкування Юлія Мороз: факультет землевпорядкування НУБІП – надійна основа конкурентоспроможності на ринку праці.

24 січня 2018 року
факультет землевпорядкування

    Сьогоднішня наша співрозмовниця -  призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка природокористування та охорони навколишнього середовища»., староста наукового гуртка, відмінниця навчання Юлія Мороз.

— Чому обрала НУБіП України? Чому саме землевпорядкування?
 
Тому, що землевпорядкування перспективний напрям підготовки магістрів у нашому університеті та й на ринку праці ця професія дуже затребувана. Мрію працювати за фахом та знайти роботу, яка приносила б задоволення та можливість професійно рости і удосконалюватись. А ще  планую продовжити навчання в аспірантурі.
Чому саме НУБіП? На моє глибоке переконання кожен виш повинен готувати своїх профільних спеціалістів. А де ж я не в аграрному вузі здобувати аграрну спеціальність?
 
— Чим запам’яталось навчання в університеті?
 
Студентські роки – найкращі, а кожен день їхнього життя –  окрема цікава історія, яку я згадую з посмішкою на обличчі та вже сумую за цим чудовим періодом.
Ті, хто бажав, мав змогу займатися різними видами спорту. Я, наприклад, віддала перевагу науці і студентському самоврядуванню. Під час навчання я активно брала участь у конференціях, вивчала іноземні мови, відвідувала відкриті лекції, зустрічі, виступи тощо.
 
— Які плани на майбутнє?
 
Мої плани на майбутнє постійно змінюються, залежно від досягнутої цілі. На даний момент, я планую розвиватись у землевпорядкуванні і застосовувати здобуті знання на благо землевпорядної галузі. А в науці чи на виробництві покаже час.
 
— Що хочеш сказати чи побажати колективу факультету землевпорядкування?
 
Хочу подякувати колективу факультету землевпорядкування за можливість удосконалювати свої вміння та навички, за новий досвід як теоретичний, так і практичний, за той поштовх, який ми отримали до нових можливостей. Особливу подяку хочеться висловити викладачам кафедри землевпорядного проектування за безмежне терпіння і підтримку в написанні магістерської роботи.
 

 

 Про університет можна сказати так: "добре, але мало"!. Потому як усвідомлення того, що вчитися - це добре, приходить не відразу, коли ти приблизно визначився зі своїми цілями і прагненнями в житті. І якщо усвідомлення прийшло, то навчання стає в радість, книги - в допомогу, а диплом - в користь.
Розмову вела доцент кафедри
землевпорядного проектування
Людмила Гунько
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook