Від гідропоніки до no-till технологій: відбувся перший етап навчання в стартап школі НУБіП

28 грудня 2017 року
НУБіП України

 

 

     В Стартап школі НУБіП України підведено підсумки першого етапу навчання за програмою «Вступ до інноваційного бізнесу», яким передували тренінги, майстер класи відомих менторів від стартап ідеї до гіпотези рішення (бізнес ідеї).

     Проведені заняття допомогли учасникам в отриманні корисних знань та представленні фінальних презентацій бізнес ідей, яких було 17.

     Наведені технологічні проекти на стадії ідеї, проектів, готових прототипів в сфері захисту рослин, біотехнологій, енергетики і енергозбереження, інформаційних технологій, техніки; соціальні проекти – «Інклюзія управління підприємством та громадою», «Біоферма»… 
     Окремі структури підійшли комплексно до участі, зокрема УЛЯБП України представила наукові проекти, кафедра фізики навела свої розробки для перетворення їх в стартапи.

     Перед учасниками виступили Отченашко В.В. – начальник наукової частини, Теслюк В.В. – директор наукового парку «СПЯЖ», Пиртко М.С.– державна інноваційна фінансово-кредитна установа України, Лісов О.М.Вітер Є. – ТОВ «Імперія-Агро», Сокирін О.І. – «Аграрний союз України», Карпюк А. – учасник міжконтинентальної битви Стартапів.

  

  

     Велика різновидність представлених проектів ще раз підтвердила варіативність інноваційних досліджень в НУБіП України і створила труднощі у прийняті рішень для журі.

     Найбільше балів набрали проекти: «Гідропоніка та майбутнє сільського господарства» Андрій Блозва, «VITASPORIN +» Владислав Крупський, «Відпрацювання технології лабораторного розведення габробракона для використання в агроценозах» Ольга Загайко, «Пермакультура та no-till» Марія Плотнікова.

     Також відзначилися своєю наполегливістю та цілеспрямованістю Денис МузичукМаксим Гречанюк бізнес-ідея «InnLab 3.0».


     Учасникам, були вручені сертифікати, які засвідчують закінчення навчання за програмою: «Вступ до інноваційного бізнесу».

     Уже в лютому розпочинається другий етап навчання за програмою «Організація стартапу», тож запрошуємо до участі ініціативних власників бізнес-ідей чи проектів!

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook