Випускник Дмитро Антал: високооплачувана робота, кар’єрний ріст – ось що чекає на випускника факультету конструювання та дизайну

13 січня 2018 року

     Призер Всеукраїнської студентської олімпіади з надійності техніки, спортсмен і вже співробітник відомої компанії з виробництва сільськогосподарської техніки Kuhn – таким є випускник факультету конструювання і дизайну Дмитро Антал. Про його студентське життя і перші успіхи – розмова далі.

— Чому обрав НУБіП України?
     — Університет обрав свідомо, так як проживаю в Агрономічній дослідній станції, де проходять практику студенти НУБіП України. Після закінчення школи планував вступити на «Комп’ютерні технології», але вирішив подати документи на факультет конструювання та дизайну, куди й успішно вступив.

— Чим запам’яталось навчання в університеті?
     — В університеті дуже запам’ятались наші вечірні курси з нарисної геометрії, де разом із професором Віктором Несвідоміним займались комп’ютерним 3Д моделюванням. Також запам’яталась участь у збірній університету з футболу, дружня команда та перемоги над суперниками.

— Де плануєш працевлаштуватися?
     — На даний момент працюю в компанії Kuhn Ukraine. Свою співпрацю з цією компанією розпочав ще три роки тому, будучи студентом на виробничій практиці. Брав участь в організації днів полів та польових виставок. Завдяки успішній наполегливій роботі та набутим знанням в університеті, стажуванні в Нідерландах на головному заводі Kuhn, на мене звернули увагу, і вже на момент випуску я працюю на посаді технічного інспектора. Цікава, добре оплачувана робота, часті відрядження за кордон, перспектива кар’єрного росту – ось що чекає на успішного випускника факультету конструювання та дизайну.

Сертифікат про проходження навчання в Бразилії по самохідних обприскувачах

— Що, на твою думку, потрібно зробити під час навчання в університеті, аби стати успішною людиною?
     — Потрібно взяти від навчання все те, що в майбутньому допоможе в роботі та побуті. Навчання дає можливість навчитися грамотно та легко спілкуватися з людьми та находити з ними спільну мову. З власного досвіду скажу: дуже важливим фактором на даний момент є знання іноземної мови, яка дає можливість обміну інформації зі своїми закордонними колегами. У мене все починалось з навчання в англомовній підгрупі.

Розмовляв Зиновій Ружило 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook