Випускник магістратури факультету аграрного менеджменту Владислав Рябчук: аби стати успішним, потрібно вчитися та самовдосконалюватись

11 січня 2018 року

     Спогадами про вступ до університету, враженнями від навчання на факультеті аграрного менеджменту та планами на майбутнє ділиться випускник магістратури Владислав Рябчук.

 — Чому обрав для навчання НУБіП?
     — Тому, що він є передовим серед вишів України, але це не єдина причина. Я чув багато позитивних відгуків про цей навчальний заклад від друзів, знайомих, які рекомендували мені навчатися саме в цьому університеті. Вирішив вступити на факультет аграрного менеджменту. Цей напрям досить близький для мене, адже ще зі школи я брав участь в олімпіадах з економіки, де займав призові місця.

 — Чим запам’яталось навчання в університеті?
     — Передусім, чудовим та дружнім колективом, цікавими предметами, науковими конференціями та простотою у відносинах з викладачами та керівництвом кафедри. Відкрите та щире ставлення викладачів до нас, студентів, сприяло формуванню дружньої атмосфери у колективі, спрощувало проблемні ситуації та заохочувало до здобуття знань. Значним плюсом у навчанні став широкий спектр знань, які студенти отримують у ході навчання. Він дозволяє в подальшому при виборі професії працювати як за основною спеціальністю, так і за багатьма суміжними, пов’язаними з економікою.

 — Які плани щодо працевлаштування?
     — Після закінчення університету планую працювати за спеціальністю в одному з численних аграрних концернів таких як Сингента, БАСФ, Нібулон, що зосереджені в м. Києві, чи інших підприємствах, що займаються виробництвом і продажем продукції для аграрної галузі.

 — Що потрібно зробити під час навчання в університеті, аби стати успішним?
     — На мою думку, постійно самовдосконалюватися. В наш час найпростіше знайти роботу за фахом, зі знанням однієї або навіть декількох іноземних мов. Якщо плануєте робити кар'єру, то подбайте про це краще вже зараз. Після закінчення вишу важко влаштуватися на гарну роботу, не маючи досвіду. Студенту потрібно пам'ятати, що кваліфікація вимагає постійного підвищення: семінари, курси, конференції. Все це вимагає грошей і часу, але витрати з лишком повернуться.

Розмовляв Анатолій Остапчук

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook