Захист магістерських робіт фахівцями "Соціальної роботи"

13 грудня 2017, 10:00
м. Київ

  

13 грудня 2017 року на кафедрі соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулись захисти магістерських досліджень студентів спеціальності 231 "Соціальна робота"!
 
Засідання комісії з захисту магістерських робіт розпочала заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Савицька Інна Миколаївна, яка зачітала наказта наголосила, що майбутній фахівець спеціальності «Соціальна робота» має володіти міцними, сучасними знаннями та уміннями інноваційного характеру, використовувати їх та бути здатним до продукування нових знань, успішного вирішення проблемних професійних завдань у галузі Соціальної роботи.
 
Вона побажала студентам успішного захисту, а також додала, що у магістрів молодих науковців мають проявитися цілий комплекс компетентностей у ході підготовки, написання та захисту магістерських робіт.
 
Під час захисту магістри представили власне розмаїття тематики досліджень, а саме: «Соціально-педагогічні особливості формування готовності молоді до усвідомленного батьківства», «Роль церкви у вирішенні соціально-педагогічних проблем дітей та молоді у сільській місцевості», «Соціально-педагогічні умови запобігання соціального сирітства в Україні», «Соціально-педагогічна реабілітація молоді в дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву», «Соціально-педагогічна профілактика аддиктивної поведінки підлітків», «Соціальна-педагогічна профілактика ігрової комп'терної залежності у підлітків», «Соціально-педагогічна профілактика дитячої бездоглядності у загальноосвітньому навчальному закладі», «Соціально-педагогічна профілактика ксенофобії серед підлітків».

        Під час захисту, при обговоренні результатів магістерських досліджень зав’язалась цікава і гостра наукова дискусія, що стосувалась цілого ряду питань особливостей соціальної роботи з різними категоріями, виховання, розвитку особистості майбутнього фахівця, надання допомоги, реабілітації, формування навичок та умінь майбутньої роботи.

     Піднімались актуальні питання громадянського виховання, формування здорового способу життя студентської молоді, організації виховної роботи, застосування наочності та багато інших.

        Під час захисту доповідачам було поставлено ряд запитань щодо наукового апарату, методів та методик дослідження, етапів наукового дослідження, результатів експериментальної роботи, впровадження наукових результатів. Члени комісії звертали увагу на якість презентаційних матеріалів, а саме, на постери та уміння майбутніх викладачів представляти результати проведених досліджень.

Шановні коллеги магістри Соціальної роботи!

Ви отримали високі оцінки!

Але життя виставить Вам свої власні оцінки!

А ми вітаємо Вас і бажаємо з честю нести звання випускника кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті

гуманітарно-педагогічного факультету

Національного університету біоресурсів і природокористування України!

 
Вікторова Леся Вікторівна,
завідувач кафедри соціальної педагогіки
та інформаційних технологій в освіті.
Ржевський Геннадій Миколайович,
наставник навчальної групи СР 17001 б
Тверезовська ніна Трохимівна,
наставник групи СР 17002 м

 

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook