Випускниця магістратури Катерина Якубчук: знання та досвід, здобуті під час навчання в НУБіП, є першим кроком до успіху

6 січня 2018 року

     Про те, чому варто вивчати економічну кібернетику в магістратурі НУБіП, розмова з випускницею факультету інформаційних технологій, дворазовою призеркою всеукраїнської студентської олімпіади – Катериною Якубчук.

— Чому обрала НУБіП?
    — Мене ще зі шкільних років цікавила економічна кібернетика. Серед вишів, де є можливість навчатись за цією спеціальністю, був НУБіП. Я ознайомилася з інформацією на офіційному сайті університету. Мені дуже сподобався університет тим, що у нього є потужна база та він є одним із провідних вишів країни. А ще подобається територія кампусу: дуже затишно та зелено. Тому вибір для мене був очевидним.

— Чим запам'яталося навчання в університеті?
     — Основне – це простота у відносинах з викладачами та керівництвом. Відкрите та щире ставлення до нас, студентів, сприяло формуванню дружньої атмосфери у колективі, заохочувало до знань.

— Де плануєш працевлаштуватися?
     — Наразі я вже працюю аналітиком в одній із провідних компаній України.

— Що, на твою думку, потрібно зробити під час навчання в університеті, аби стати успішною людиною?
     — Шлях до успіху – це величезна робота. І, перш за все, – це робота над собою. Щоб стати успішною людиною, потрібно не тільки бути професіоналом у своїй справі, а й уміти правильно ставити цілі, бути готовими до можливої невдачі, ризику, прагнути до саморозвитку. На мою думку, знання та досвід, здобуті під час навчання в університеті, є першим кроком до успіху.

Розмовляла Ірина Ясенова

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook