Підготовка до другого навчального семестру та звітна кампанія – в центрі уваги ректорату

2 січня 2018 року

     2 січня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося перше в новому році засідання ректорату. Як зазначив очільник університету, найближчі два тижні науково-педагогічні працівники концентруються на підготовці навчально-методичного забезпечення, а увага адміністрації буде привернута матеріально-технічній базі, підготовці до навчального семестру та звітній кампанії.

     Як повідомив начальник планово-фінансового відділу Олег Бронін, з 1 січня зросла мінімальна заробітна плата – до 3723 гривень на місяць, та перший тарифний розряд – до 1762 гривень. Відповідно буде відкорегована і зарплата співробітників університету. Разом з тим збільшуються тарифи на електропостачання та воду.

 

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про розпочаті ремонти: на завершальному етапі утеплення навчального корпусу №14, а вже сьогодні стартують роботи з заміни електромереж в гуртожитку №1.

 

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на питаннях енергоефективності, державних закупівлях, графіку навчання директорів ННІ та деканів факультетів.

 

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Проректорам і секретаріату вченої ради – акумулювати інформацію до щорічного звіту ректора. Проректору з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадиму Ткачуку – контролювати бюджет університету на 2018 рік. Валерію Іщенку – посилити чергове освітлення території.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook