На факультеті аграрного менеджменту відбулася зустріч із представниками компанії "Каргілл"

27 грудня 2017 року

    Нещодавно до студентів факультету аграрного менеджменту приїздили представники компанії Каргілл, а саме, Анатолій Сікорський – керівник департаменту закупок сільськогосподарської продукції разом із Ольгою Садовою (фахівець з підбору персоналу) та Оксаною Савалко (фахівець із закупок).

    Анатолій розповідав про свою кар'єру історії, досвід, час, який провів в НУБіП (закінчив факультет аграрного менеджменту) і враження від роботи в Каргілл.

    Каргілл - це один із найбільших міжнародних виробників і постачальників харчових, сільськогосподарських, фінансових і промислових товарів та послуг. Ця компанія веде свою діяльність в Україні вже понад 20 років. Загалом кількість робітників становить більше 149 тисяч людей, зокрема в Україні - 800 працівників. Каргілл розвивається в різних напрямках діяльності, проте головною ціллю є: продати продукцію та нагодувати людей, в яких немає можливості вирощувати її.

     "Якщо Ви куштували Снікерс, Марс, Кока-колу чи Нутеллу, то Ви пробували Каргілл. Адже ми є всюди!", - Анатолій Сікорський.

     Наступною виступала Ольга Садова, яка мала на меті розповісти студентам про проект "Yearn and Learn". Суть якого заключається у відборі 20-25 студентів з усіх бажаючи та показати їм компанію із середини, дати можливість поспілкуватися з менеджерами та рішити бізнес кейси. Головними критеріями відбору є знання, мотивація, гнучкість та володіння іноземною мовою.

     А вкінці зустрічі Оксана Савалко на власному прикладі показала, що кар'єрний ріст в компанії можливий, так як з посади адміністратора Оксана стала фахівцем із закупок за досить короткий термін часу.

     Також обговорювались теми стажування, Трейні, роботи в закордонних філіях компанії Каргілл та інші.

     Презентації та доповіді були яскравими та зацікавили всіх студентів настільки, що майже кожен задав десяток запитань. Причиною цього була дружня атмосфера, створена нашими гостями, які були на рівні зі студентами та розказували все як є, без ніяких офіційностей та пропагування.

 

Софія Кіндрат,

студентка 3 курсу, 6 групи ФАМ

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook