Заслужені дипломи вручено випускникам економічного факультету

22 грудня 2017 року

     22 грудня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів випускникам – магістрам. Дипломи вручили і 181 випускникам – магістрам економічного факультету. Зокрема, за спеціальністю «Економіка» 40 випускника, з них «Прикладна економіка» – 11 випускників; «Фінанси, банківська справа» – 54 випускників, «Обліку і оподаткування» – 74 випускників, «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (Біржова діяльність) – 13 випускників.
     Тридцять два випускника економічного факультету отримали дипломи з відзнакою.

     З вітальним словом до випускників, професорів, викладачів, батьків – всіх, хто своєю працею сприяв поповненню виробництва висококваліфікованими фахівцями – економістами, бухгалтерами та фінансистами, звернувся проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Миколайович Кваша. Проректор побажав випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому.

     Зі вступним вітальним словом до випускників звернувся декан факультету Анатолій Діброва, який привітав з отриманням фахової освіти і побажав магістрам успіхів у майбутній роботі, високопрофесійного зростання та нових досягнень.

 

     Також привітали випускників і почесні гості що завітали на наше свято, а саме: директор громадської спілки «Всеукраїнський аграрний форум», яка об’єднала: Аграрний союз України, Українську аграрну конфедерацію, УКАБ, Всеукраїнську аграрну раду та Всеукраїнську асоціацію сільських та селищних рад Марія Миколаївна Дідух та голова ради роботодавців економічного факультету Клочко Віталій Миколайович.

 

     Свої вітання випускникам висловили завідувачі випускових кафедр професори Надія Давиденко, Микола Ільчук, Євгенія Калюга та Микола Солодкий.

 

     Випускний пройшов дуже яскраво, було підготовлено декілька пісенних та танцювальних номерів студенти економічного факультету привітала своїх колег випускників зі святом піснями.

 

     Від студентського колективу випускники Оксана Іванчук та Оксана Вітряк подякували університету, особливо адміністрації та деканату економічного факультету, викладачам, батькам і всім, хто доклав руку в підготовку сьогоднішніх магістрів.

     Отож, найкращі випускники одного з найкращих факультетів України – в добрий путь вам! З роси і води!

Віталій Нагорний,
заступник декана економічного факультету


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook