Висококваліфіковані інженерні кадри для землевпорядної та геодезичної служби: випуск магістрів на факультеті землевпорядкування

22 грудня 2017 року

      Саме стільки випускників цього дня створили святкову атмосферу на факультеті землевпорядкування. Захід пройшов яскраво, у теплій родинній атмосфері. Можливо, навіть, з сумом проводжаємо у доросле життя нашу молодь. Адже це курс надзвичайно талановитих і активних студентів. Серед них і переможці та учасники Всеукраїнських студентських олімпіад і конкурсів Федір Наумук, Дмитро Барабаш, Юлія Мороз, Аліна Красножон, Яна Штандер, Тетяна Максимчук; і активісти університетських культурно-масових та спортивних заходів Катерина Довгань, Ігор Бугаєвський, Сергій Мацапула, Владислав Сорочук, Наталія Гайдук, Анастасія Мрачковська; і лідерка студентського профбюро Тетяна Дзей; і навіть депутат Прилуцької міської ради Дмитро Третяченко.

     Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков привітав випускників з початком нового етапу їх життя та побажав їм успішної кар’єри, міцного здоров’я та реалізації планів і задумів. Нехай диплом випускника факультету землевпорядкування НУБіП залишається для вас не просто документом про вищу освіту, а надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості і знаком приналежності до багатотисячної університетської родини. А на останок, зачитав наказ ректора Станіслава Ніколаєнка про присвоєння випускникам ОС «Магістр» за спеціальністю «Геодезія та землеустрій».

     На урочистому вручені дипломів магістрів були присутні представники ради роботодавців Олег Цвях та Анатолій Полтавець, від ректорату – проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, які також долучилися до привітань.

     Протягом усього свята від випускників лунало багато теплих слів подяки викладачам, які протягом усіх років навчання сіяли зерно науки в серця студентів, вчили мудрості й педагогічній майстерності. Згадували успіхи й перемоги, нові здобутки й невдачі. Наш факультет – другий дім для студентів. Він став місцем, де кожен може проявити себе, свої таланти і здібності, де студент переживає злети та падіння, а потім підіймається і сміливо йде далі, точно знаючи, що оточуючі протягнуть руку допомоги, надихнуть на майбутні звершення.

 

Наталія Мединська

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook