Магістри-агробіологи тепер з дипломом!

22 грудня 2017 року

     22 грудня отримали путівку в життя випускники агробіологічного факультету, які навчалися за освітніми програмами «Агрономія», «Агрохімія і ґрунтознавство», «Селекція і генетика с.-г. культур» та спеціальністю «Садівництво і виноградарство».

     Для наших випускників цей день дійсно особливий – нарешті складено всі іспити, заліки, захищено курсові та дипломні роботи. Це своєрідна межа, після якої відкриваються нові можливості та перспективи професійного зростання.

     З вітальним словом до випускників звернувся проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша, який побажав їм великого вміння і філософії моралі бути хорошим працівником, щоб шлях мудрості, відповідальності пройшли, усі непорозуміння залишилися позаду і тоді буде невгомонне бажання самоудосконалюватись. Підтримуйте Україну демографічно, закохуйтесь, одружуйтесь, створюйте сім’ї, гордіться українською землею, саме цього хотіли вас навчити, повертайтесь у стіни університету на дні випусків, гордіться, що ви всі еліта дружньої сім’ї університету.

     Декан агробіологічного факультету Віктор Забалуєв привітав випускників із визначним для них днем, наголосив на важливості їхнього професіоналізму й саморозвитку, побажав успіхів у житті та гідно нести звання випускника агробіологічного факультету НУБіП України.

       Заступники декана Микола Іванюк та Володимир Завгородній вручили грамоти за досягнення у навчанні, культурно-масовій роботі та спорті.
     До привітального слова були запрошені директор Інституту охорони ґрунтів Ігор Яцук, завідувач кафедр землеробства та гербології Семен Танчик, директор навчально-наукового відділу виховної роботи і соціального розвитку Віталій Коваленко, завідувач кафедри ґрунтознавства та охорони грунтів Анатолій Балаєв, завідувач кафедри генетики, селекції і насінництва Віталій Жемойда.

     Від випускників зі словами вдячності декану, заступникам декана, всім викладачам за отримані знання виступила Людмила Хмизюк та Віталій Якимець з піснею «Києве мій».

      Після цього декан факультету Віктор Забалуєв зачитав наказ «Про закінчення навчання» 98 магістрів. Дипломи випускникам вручав декан і викладачі випускових кафедр факультету.

    Святкову атмосферу організували і допомагали створити студенти факультету – Людмила Комар, Любов Панченко та Богдан Вашківський. Для випускників та гостей свята прозвучали музичні вітання, які підготували студенти молодших курсів: Ірина Терещенко, Аліна Глущенко, Анна Сенчило, Євген Остапенко, Роза Кондратюк та Каріна Кулик.

     Багаторічною традицією святкування випусків на агробіологічному факультеті є гімн агробіологічного факультету у виконанні завідувача кафедри генетики, селекції та насінництва Віталія Жемойди «Агроном – син землі».

     Колектив агробіологічного факультету щиро вітає винуватців свята і бажає подальших успіхів!!!

Віра Кутовенко,
доцент кафедри овочівництва і закритого грунту


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook