Стипендію від Української асоціації деревообробного обладнання для кращих деревообробників отримала студентка Інна Середа

22 грудня 2017 року

      Два місяці тому правління Української асоціації деревообробного обладнання звернулось до керівництва ННІ лісового і садово-паркового господарства з пропозицією відзначити найкращого студента спеціальності «Деревообробні та меблеві технології» грошовою винагородою. Протягом місяця співробітники кафедри технологій та дизайну виробів з деревини аналізували успішність та активність студентів. Найкращою за всіма показниками виявилась четвертокурсниця Середа Інна. І за поданням вченої ради ННІ лісового і садово-паркового господарства з'їзд правління УАДО відзначив студентку разовою грошовою виплатою. Нагороду вона отримала з рук президента асоціації Ігоря Мельника.

     Від імені кафедри технологій та дизайну виробів з деревини та дирекції інституту вітаємо Інну та висловлюємо вдячність УАДО і Ігорю Анатолійовичу особисто за їхній внесок у майбутнє деревообробної промисловості України. Сподіваємось на подальшу співпрацю.


Олена Пінчевська,
завідувач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини,
Андрій Спірочкін,
заступник директора ННІ ЛіСПГ

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook