15 грудня 2017 р. відбулося чергове засідання кафедри романо-германських мов і перекладу

15 грудня 2017 року
15 грудня 2017 р. відбулося чергове засідання кафедри романо-германських мов і перекладу за участю науково-педагогічних працівників та допоміжного персоналу.                                                           
Увага присутніх була зосереджена довкола низки важливих питань. Першим питанням порядку денного було підведення підсумку цьогорічного рейтингу науково-педагогічних працівників. Загальний рейтинг кафедри становить 2, 78, що є доволі високим показником. Далі завідувач кафедри Малихін О. В. вказав на незначні недоліки в рейтингу деяких викладачів кафедри та закликав якомога швидше їх виправити.                                      
 
                                                                           
Наступним питанням стало підведення підсумків профорієнтаційної роботи. Завідувач кафедри подякував всьому колективу за плідну співпрацю, та наголосив на важливості профорієнтаційної роботи викладачів.                                                                                                                         
Наступний блок питань стосувався результатів залікової сесії та підготовки до екзаменаційної, завідувач кафедри Малихін О. В. закликав до злагодженої роботи усіх НПП кафедри, та наголосив на ретельності підготовки до іспитів.  
 
                                                                                                                                                          
Не оминули увагою і таке актуальне нині питання як сертифікація електронних навчальних курсів на платформі eLearn, адже у зв’язку зі складною економічною ситуацією існує ймовірність дистанційного навчання студентів на початку другого семестру поточного навчального року. Також було наголошено на необхідності активізації публікаційної діяльності викладачів і дотриманні складених графіків проведення відкритих занять, взаємовідвідування, чергування у гуртожитку №6 та ін.   

 

Розглядалися й інші питання життєдіяльності кафедри.
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook