Студмістечко у 2017 році: ремонтуємо, оновлюємо, покращуємо

23 грудня 2017 року

     Як завжди кінець року – час підбиття підсумків. Ось і ми, адміністрація студмістечка, аналізуємо, синхронізуємось та складаємо план дій на рік наступний.
     Доки студенти активно практикувалися та відпочивали, їхні гуртожитки ремонтували, покращували умови проживання у них, вишукували нові можливості збільшення кількості місць для поселення першокурсників, замінювали водо-каналізаційні стояки, подекуди – сантехніку, двері, ремонтували душові кімнати. Приміром, у жіночій душовій гуртожитку №2 облицювали кахлем стіни, оновили покриття підлоги та встановили нову сантехніку. Завдяки новим вікнам зменшено втрату тепла в спортзалі, оновленню стелі та стін. Інтер’єр приміщення став більш яскравим та сучасним.

     Силами ремонтної бригади університету було зроблено ремонт житлового блоку на 9-му поверсі гуртожитку №9. У гуртожитку №10 – капітальний ремонт місць загального користування на одному крилі. Будівельна бригада провела демонтаж старого сантехнічного обладнання та кахелю на усіх дев’яти поверхах. На їхньому місці тепер – все новеньке і сучасне. До речі, тут встановили і нові радіатори опалення. Також силами економічного факультету за участю студентських ремонтних бригад проведено капітальний ремонт житлового блоку на 3-му поверсі.

     У гуртожитку №11 завершено капітальний ремонт житлового блоку на 6-му поверсі та ремонт місць загального користування на 2-му і 4-му поверхах в гуртожитку №6. Відремонтовано також фасад гуртожитку №12 та реконструйовано дах гуртожитку №9.

     Загалом протягом року по гуртожитках відремонтовано близько 300 кімнат, замінено більше 1,5 тисячі LED-ламп по кімнатах та більше тисячі – по інших приміщеннях (МЗК, душові кімнати, підвальні приміщення, холи, коридори).

     Дирекція студентського містечка подбала про закупівлю м'якого інвентарю, миючих засобів, постійно проводяться дезинсекція та дератизація. У грудні закуплено 700 матраців та 665 подушок.

     Завдяки столярно-меблевому цеху університету в частині кімнат оновлено меблі. На разі його працівники працюють над вмеблюванням інших.

     Облагороджували і територію кампусу. Наприклад, до святкування 119-річчя університету у студентському кампусі по вулиці Блакитного, 8 з’явилася нова квіткова композиція – «НУБіП».

     Тобто дирекція студмістечка робить все для підтримання належного санітарно-гігієнічного стану у гуртожитках та покращення умов проживання наших студентів.

Валерія Сухецька,
фахівець студмістечка

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook