Відбулося засідання вченої ради факультету

19 грудня 2017 року
ауд. 311 навчальний корпус № 10
  19 грудня на факультеті аграрного менеджменту відбулося чергове засідання вченої ради. Відповідно до порядку денного завідувачі кафедрами прозвітували про проведену профорієнтаційну роботу науково-педагогічними працівниками, а також про результати захистів магістерських робіт студентами денної форми навчання.
  Заступник декана факультету, доцент Олександр Новак доповів про хід проведення зимової сесії, наголосивши на термінах здачі екзаменаційних відомостей.
  Відповідальний за рейтинг по факультету, старший викладач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Дмитро Кирилюк ознайомив членів вченої ради з попередніми результатами роботи рейтингової комісії.
 Доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Юлія Гальчинська доповіла про результати відрядження до Вищої школи сільського господарства Франції (ISA) в рамках проекту ERASMUS +.  Доповідач відмітила необхідність посилення співпраці з іноземними колегами та запрошення викладачів для читання лекцій у НУБіП і обміну студентами.
  Важливим питанням порядку денного стала рекомендація на заміщення посад доцентів та старшого викладача. Відповідно до результатів таємного голосування вченою радою на посади доцентів кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності рекомендовано Олександра Файчука, Сергія Кузьменка, Наталію Передерій, кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Олександра Новака, а на посаду старшого викладача кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Дмитра Кирилюка.
  Декан Анатолій Остапчук повідомив, що з метою підведення підсумків щодо результативності діяльності факультету у 2017 році та формування подальших шляхів розвитку і відповідних завдань на 2018 рік 19 січня 2018 року в аудиторії № 233 навчального корпусу № 10 відбудеться заслуховування звіту факультету.
  Також декан запросив усіх співробітників на урочисте вручення дипломів студентам ОС «Магістр» денної форми навчання, яке відбудеться 22 грудня о 12.00 в актовій залі корпусу № 3.
 
Секретар вченої ради Л. Карпенко
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook