НУБіП України – агрохолдинг KERNEL: студенти агробіологічного факультету вивчають передовий досвід аграрного бізнесу

20 грудня 2017 року

      Ще у вересні відбулася зустріч керівництва агробіологічного факультету зі співробітниками агрохолдингу Kernel. Тоді було досягнуто домовленості про організацію знайомства студентів з компанією і перспективи проходження стажування за програмою «Кернел-Шанс». Її особливість – можливість працевлаштуватися в компанії.

     Студенти випускних курсів розуміють, що без знайомства з передовими досягненнями в агрономічній галузі неможливо стати успішним агрономом. Постійний пошук ідей, саморозвиток, відвідування професійно-орієнтованих семінарів, тренінгів, виставок, днів поля – шлях, який повинен проходити сучасний агроном.

     Переможцями відбору стали 9 студентів: Катерина Запорожан, Олександр Хіхло, Сергій Романенко, Ярослав Мусієнко, Віталій Леоновець, Ілля Царук, Назар Ніколаєнко, Сергій Панченко, Олександр Мельник.

     Ви запитаєте, як пройшло стажування по програмі «Кернел шанс»? Відповідь однозначна - корисно! Кожен день студенти дізнавалися багато нової і цікавої для себе інформації, проводили весь час у полі, спілкувались зі своїми наставниками та брали участь у всіх осінніх операціях: підготовка ґрунту, сівба пшениці озимої, збирання врожаю кукурудзи та внесення добрив.

     Від імені всіх практикантів: подяка ректору Станіславу Ніколаєнку і деканату агробіологічного факультету за дозвіл навчатися за індивідуальним графіком та за співпрацю з компанією і можливість брати участь в таких програмах.

Катерина Запорожан,
студентка магістратури,
учасниця стажування

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook