Андрій Несин і Юрій Мережка переможці змагань «Снайпер столиці»

19 грудня 2017 року

     Напередодні Дня Збройних Сил України на базі військової частини А0139 пройшли військово-спортивні змагання з вогневої підготовки «Снайпер столиці». Їх організували і провели Київське міське відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міносвіти, Київська міська організація Товариства сприяння обороні України та Київський міський військовий комісаріат.

     У влучності кульової стрільби з автомату АК-74 змагалися 15 команд вишів Києва. Наш університет представляли студенти кафедри військової підготовки Андрій Несин (ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження), Юрій Мережка (економічний факультет) і Любовь Акатна (факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК). Їх готував викладач кафедри військової підготовки полковник Валерій Чернишенко.

     Результати змагань вражають: кучність пострілів була такою високою, що на одне призове місце виявилося кілька однакових результатів. Перше місце виборов наш Андрій Несин, друге – Юрій Мережка. У загальнокомандному заліку наші студенти стали третіми.

     Учасники поклали квіти до Меморіалу загиблим воїнам військової частини – Героям, які зупинили ворога і дали можливість нам сьогодні жити під мирним небом та проводити змагання.

Михайло Радіонов

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook