Першокурсник Олександр Наталич: олімпіада НУБіП України з предметів ЗНО – успішний старт для вступників

19 грудня 2017 року

     У січні 2018 року на базі НУБіП України для вступників до університету стартує всеукраїнська олімпіада. Враховуючи те, що в минулому році вона проводилась вперше, цікаво було дізнатися, яка ж доля її учасників, а нині першокурсників, для яких результати участі в олімпіаді мали важливе значення для зарахування на місця державного замовлення. Наш співрозмовник – студент факультету тваринництва та водних біоресурсів Олександр Наталич, уродженець с. Кошари Конотопського району Сумської області.

— Як дізнався про олімпіаду?
    — Під час проведення профорієнтаційної роботи завідувачем кафедри технологій виробництва молока та м’яса А. М. Угнівенком. Інформація щодо олімпіади мене зацікавила, оскільки хотілося перевірити свої знання, а заодно спробувати отримати додаткові 20 балів до предмету з сертифікату ЗНО.

— І якими ж виявилися результати?
     — Мені вдалося успішно пройти обидва тури (дистанційний та очний) та отримати додаткових 18 балів з історії України, що дозволило бути першим у рейтинговому списку зі спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва».

— А чому обрав саме цю спеціальність?
     — На згаданій зустрічі нам розповіли про затребуваність фахівців відповідного спрямування на українському та міжнародному ринках праці.

— Що порадиш майбутнім вступникам?
     — Не втрачайте свій шанс, оскільки олімпіада дає унікальну можливість отримати додаткові бали, які не завадять у конкуренції при вступі.

Розмовляла Лідія Галайдюк,
заступник відповідального секретаря
приймальної комісії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook