На факультеті аграрного менеджменту відбувся випуск магістрів заочної форми навчання

17 грудня 2017 року

    15 грудня на факультеті аграрного менеджменту відбувся черговий випуск. Дипломи магістра отримали 62 випускника заочної форми навчання спеціалізацій "Маркетинг", "Менеджмент ЗЕД" та "Менеджмент організацій і адміністрування". 

 З вітальними словами до випускників завітали проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Миколайович Кваша, декан факультету Анатолій Дмитрович Остапчук, завідувачі випусковими кафедрами: адміністративного менеджменту та ЗЕД - Валерій Павлович Галушкоменеджменту ім. професора Завадського - Василь Павлович Горьовиймаркетингу та міжнародної торгівлі - Ярослава Степанівна Ларіна; виробничого та інвестиційного менеджменту - Лідія Василівна Шинкарук.

 

    Виступаючі побажали випускникам успіху в трудовій діяльності, реалізації творчих задумів та злагоди в родинах

    До таких щирих побажань та теплих слів у своїх виступах долучились студенти денної форми навчання Данило Карачевський та Світлана Мангасарян.

   Після звернень всіх гостей, які завітали на свято, декан Анатолій Дмитрович зачитав наказ ректора «Про завершення навчання», побажав молодим фахівцям здійснення всіх мрій, реалізації життєвих планів, професійного кар'єрного зростання і, разом із завідувачами кафедрами, вручив дипломи випускникам.

   Зі словами подяки від імені всіх випускників-магістрів виступила староста групи спеціалізації "Менеджмент ЗЕД", диспетчер деканату Людмила Данько. Вона висловила вдячність всім викладачам за отримані в процесі навчання знання.

     

Успіхів Вам, шановні випускники!
 
 
Людмила Таранець, заступник декана
факультету аграрного менеджменту

 

 
 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook