Двоє студентів економічного факультету НУБіП України в числі переможців у Всеукраїнському конкурсі «Агро 2018»

14 грудня 2017 року

    БІЛЬШ ДЕТАЛЬНО ТУТ

     Цей конкурс, у якому взяли участь півтори тисячі учасників з 20 аграрних вишів України, дав можливість українським студентам, які опановують спеціальності АПК, презентувати власні проекти і довести їхню перспективність кращим фахівцям компанії «АПК-інвест». Автори оригінальних ідей вже у лютому відвідають Міжнародну сільськогосподарську виставку Fieragricola 2018 у Вероні.

     Ми зібралися, аби обговорити майбутнє агропромислового комплексу України, основи сучасної економіки нашої країни, звертаючись до переможців, зазначив Борис Колесніков. Глибина ваших знань сьогодні дуже важлива, адже чим кращі вони, тим кращий добробут країни, сім’ї, власний. Досвід показує, що при сучасних технологіях навіть на мінімумі виробничих площ можна отримати гарні результати. Але вирощене – не головне: сьогодні успішною може бути людина, яка доведе вже готовий продукт до реалізації на світових ринках.

     Аграрний сектор України потребує не тільки інвестицій, а й молодих амбітних фахівців і новаторського підходу, – вітаючи переможців «Агро 2018», сказав ректор Станіслав Ніколаєнко. А саме цьому і слугує проект: дуже знаково, що організатори обрали місцем його проведення саме НУБіП, і ми підтримали це безумовно потрібне починання. Адже виховувати у студентства творчість та інноваційність – вимога дня.

 

     Від економічного факультету перемогу здобули близнята Жанна і Яна Павленко

 

Валентин Обрамбальський

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook