Найкраща школа аграрного, земельного та екологічного права – в НУБіП

14 грудня 2017 року

     У Хотівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» відбувся тиждень правових знань, участь в якому взяли асистент кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. В.З. Янчука Юлія Шовкун та асистент кафедри адміністративного та фінансового права Катерина Котух. Вони провели бесіду зі старшокласниками про роль права в житті кожної людини та розповіли як обрати майбутню професію. Але як же, все-таки, не помилитися і вибрати саме ту професію, яка допоможе все життя займатися улюбленою справою і приносити користь людям?
     Звичайно, людина – сама творець своєї долі, але часто в житті на її вибір впливає думка суспільства, батьків, друзів, знайомих. А ще – престижність університету та особистий діалог з викладачами. Саме ці фактори можуть вплинути на остаточне рішення.

     Юлія Шовкун представила учням 10 переваг навчання в НУБіП України, а Катерина Котух презентувала основні переваги навчання на юридичному факультеті. Випускники зацікавилися підготовчими курсами до вступу в НУБіП України, які дають тверді знання і навички для складання ЗНО та подальшого навчання на всіх спеціальностях.

     Після виступів, викладачі дали відповіді на запитання старшокласників і запевнили їх, що при виборі НУБіП України вони не тільки здобудуть якісну освіту, а й будуть розвивати свої наукові, творчі, спортивні здібності та вміння, що є запорукою успішного та щасливого життя.

Олена Улютіна

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook