ГЕОГРАФІЯ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ РОЗШИРЮЄТЬСЯ

13 грудня 2017 року
Оржицький р-н Полтавської обл.

  

Викладачі факультету харчових технологій і управління якістю продукції АПК вже вкотре зустрічаються з учнями 11-х класів загальноосвітніх шкіл України з метою поширення інформації про вступ до нашого університету.Цього разу доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Віктор Сарана завітав до Вишнівської загальноосвітньої школи (с. Вишневе) та Лазірківської загальноосвітньої школи ім. В.О. Підпалого (с. Лазірки) Оржицького району Полтавської області.

 

Викладач ознайомив студентів зі спеціальностями підготовки бакалаврів і магістрів, особливостями навчальних програм, розповів про бази практик студентів, студентське самоврядування на факультеті, програму подвійного диплому та перспективи майбутнього працевлаштування. Також учні школи були проінформовані про День відкритих дверей факультету, у рамках якого майбутні абітурієнти познайомляться з величною історією і здобутками нашого університету, з кафедрами факультету, їхніми навчально-науковими лабораторіями і аудиторіями. Особливу увагу доповідач звернув на організовані в НУБіП України підготовчі курси, для підготовки учнів до здачі ЗНО, їх переваги при вступі до нашого ВУЗу.

Учні виявили неабиякий інтерес до розповіді, ставили багато запитань з приводу влаштування студентського життя, зокрема про умови проживання в гуртожитках, наявність гуртків, спортивного комплексу та їдальні тощо. Віктор Сарана дав вичерпні відповіді на всі питання.

Така зацікавленість школярів дає надію, що вони вже влітку мають поповнити ряди наших студентів.

 

 

Юрій Сухенко
завідувач кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook