Захист магістерських робіт: студенти демонструють креативність і професіоналізм

11 грудня 2017 року

 В університеті триває захист магістерських робіт. Загалом свої розробки представляють понад 1300 студентів магістратури денної форми навчання. Сьогодні, зокрема, перед екзаменаційними комісіями звітували випускники ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, факультетів економічного, агарного менеджменту, агробіологічного, тваринництва та водних біоресурсів.

Серед них - дев’ять магістрів спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура», стільки ж їхніх колег по навчанню, які опановують спеціальність «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», говорить декан Вадим Кондратюк. Всі вони підготували на виробничій базі різних підприємств України справді цікаві та перспективні проекти, і цю думку керівника факультету поділяє голова екзаменаційної комісії – науковий консультант СТОВ «Велес-Агро» Андрій Гетя. Загалом же цьогоріч за обома спеціальностями мають захиститися 64 магістри.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Напружений день і в енергетиків та автоматників. Сьогодні розпочали захист випускних робіт перші з магістрів спеціалізацій «Енергетика сільськогосподарського виробництва», «Електротехнічні системи електроспоживання» та «Електрифікація і автоматизація сільського господарства». Загалом же протягом чотирьох днів мають захиститися 42 студенти магістратури, багато з яких вже мають місця роботи.
 
 
 
 
Ґрунтовні знання демонструють і магістри спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології». Цього дня варто відзначити роботи Анни Блищик (до речі, на цьогорічній Всеукраїнській студентській олімпіаді з спеціальності у командному заліку вона посіла третє місце), Богдана Пустовара, Ігоря Корнієнка та Олекси Тимощука, спрямовані на вирішення завдань автоматизації конкретних об’єктів - очистку стічних вод молочних комплексів, економію енергоресурсів у спорудах закритого грунту, раціональне використання кормів на птахофабриках і т.д.
 
 
 
 
 
Валентин Обрамбальський
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook