Ректорат: зимова сесія, захисти магістерських робіт і профорієнтація

11 грудня 2017 року

     11 грудня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Розпочинаючи його, ректор традиційно приділив увагу плануванню роботи на поточний тиждень. Головне – зимова екзаменаційна сесія і захисти магістерських робіт. Цей процес має пройти організовано, а викладачі, приймаючи заліки та іспити, мають слідувати етичному кодексу, бути чесними, принциповими і вимогливими.

     Також протягом тижня відбудеться ряд нарад за участі представників Уряду, присвячених економіці освіти. До речі, детального аналізу потребує і прийнятий парламентом державний бюджет на 2018 рік.

     Окремо ректор зупинився на профорієнтаційній роботі. Оскільки до 65% абітурієнтів основну інформацію про університет, факультети і спеціальності отримують з інтернету, то всі структурні підрозділи мають актуалізувати свої сторінки на офіційному сайті НУБіП. Прес-службі ж доручено і надалі висвітлювати передові наукові розробки, відгуки магістрів-випускників, абітурієнтів, які висловлюють бажання навчатися в нашому університеті, презентувати університет в друкованих засобах масової інформації та на центральних телеканалах.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша акцентував увагу на навчальному процесі. До кінця тижня проходять заліки, а вже з п’ятниці починаються перші іспити. У наступному семестрі, зазначив проректор, планується відхід від такої форми контролю як залік і залишаться лише іспити. Що ж до захистів випускників магістратури, то всі роботи перевіряються на плагіат. Також найближчим часом на офіційному сайті буде проведено опитування, де ми поцікавимося у відвідувачів, які події у 2017 році для них стали найвизначнішими.

     Голова профкому співробітників Ростислав Тарасенко повідомив про новорічні ранки для дітей працівників університету, які пройдуть 23 грудня 2017 року в актовій залі третього корпусу в 10 та 12 годині.

 

     Завідувач оздоровчим відділенням Вячеслав Крупка проінформував про закриття студентської поліклініки, яка обслуговувала наш кампус, і розширенням у зв’язку з цим нашого медичного центру.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про нараду з відповідальними за міжнародну діяльність від структурних підрозділів щодо QS рейтингу університетів. Увага приділялася відгукам роботодавців та публікаційній активності викладачів і науковців НУБіП.

 

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зазначив, що цього тижня відбудеться атестація стану виконання наукових проектів молодих вчених. Також до кінця року маємо провести державні закупівлі та завершити фінансовий рік.

 

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – контролювати хід сесії та захисти магістерських робіт, посилити профорієнтаційну діяльність, підготувати програму навчання ректорату в січні 2018 року. Начальнику навчального відділу Оксані Зазимко – провести соціологічне опитування серед студентів. Головному інженеру Олегу Самсонюку – відремонтувати електропроводку в гуртожитках №1 та 4. Всім проректорам, керівникам структурних підрозділів, науково-педагогічним працівникам і співробітникам – відповідати критеріям статусу національного за новим законодавством.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook