На кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту відбулася святкова вікторина від наставника академічної групи

6 грудня 2017, 18:31

Наставник академічної групи менеджерів 3 курсу (з професійним спрямуванням «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами») доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяна Лобунець привітала своїх студентів з Днем Збройних Сил України, організувавши та провівши для них вікторину, присвячену цій події.

Для участі в конкурсах студенти поділились на 2 команди: юнаків та дівчат.

Вікторина розпочалася з інтелектуального змагання, в якому трошки кращими знавцями у військовій сфері виявилися дівчата, обійшовши хлопців лише на 1 бал.

Наступний конкурс був силовим – капітани команд змагались у віджиманні та армреслінгу. Тут перемогла дружба і гарний настрій.

Трохи розім’явшись, студенти знову повернулися до інтелектуальних завдань. Відбувся конкурс, під час якого учасники вирішували «військовий» кросворд. Всі активно відповідали на запитання як по горизонталі, так і по вертикалі, однак спритнішими були юнаки, що дало їм змогу перемогти у цьому конкурсі, як, зокрема, і у вікторині. Підрахувавши здобутки кожної команди, з’ясувалося, що різниця була лише в 1 бал на їхню користь.

 

Після вікторини студенти всі разом скуштували святкову піцу і домовилися частіше проводити подібні заходи.  

Тетяна Лобунець

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook