THANKSGIVING TRADITIONS ACROSS AMERICA. INTERESTING FACTS

23 листопада 2017, 13:23

В цілях підвищення  ефективності учбово-навчального процесу асистент кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Т. М. Вознюк провела виховне заняття зі студентами другого курсу механіко-технологічного факультету на тему "Thanksgiving day traditions across America. Interesting facts" присвячене святкуванню Дня подяки.
Студенти ознайомилися з традиціями святкування Дня подяки – одного з найважливіших свят американської націі, дізналися про його місце в культурі краіни, мову якої вивчають.
Заняття сприяло вихованню у студентів почуття поваги до історіі і культури США, практиці мовної діяльності, активізації лексики по темі “День подяки”, розвитку творчої фантазії та ініціативи в здійсненні іншомовної мовленнєвої діяльності, а також розвитку пізнавальних інтересів студентів та вміння співпрацювати в здійсненні спільної діяльності. Учні дізналися про головні особливості свята, історію Дня подяки в США та традиції святкування.
День подяки — свято врожаю, який відмічають здебільшого в США та в Канаді. День подяки був святом вираження подяки і вдячності Богу, сімї  та друзям за матеріальний добробут і добре відношення. Традиційно це був час подяки за щедрий врожай. З того часу свято втратило своє релігійне коріння. В США День подяки випадає на четвертий четверг листопада, в Канаді він відмічається в другий понеділок жовтня.

Асистент Вознюк Т. М.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook