До уваги науково-педагогічних працівників юридичного факультету!

6 грудня 2017 року

Шановні науково-педагогічні працівники юридичного факультету!

 

     Національним агенством спільно з українським громадським проектом масових відкритих онлайн-курсів "Прометеус" створено безкоштовний навчальний онлайг-курс "Конфлікт інтересів: треба знати!".

    Мета курсу: підвищення рівня стандартів доброчесності щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, а також інших обмежень та зобов'язань, передбачених Законом України "Про запобігання коруації".

     Особливістю курсу є його орієнтування на більшість суб'єктів Закону України "Про запобігання корупції" (Президент України, Голова Верховної Ради України, Прем'єр-міністр України, міністри, народні депутати, державні службовці, посадові особи місцевого самоврядування, військові посадові особи, посадові особи юридичних осіб публічного права та ін.), потенційних викриачів (осіб, які можуть повідомити про можливі факти порушень Закону), а також має практичну спрямованість.

     Вважаємо, що курс може становити інтерес для науково-педагогічних, педагогічних та наукових працівників закладів вищої освіти, а також здобувачів вищої освіти, у зв'язку із чим Національне агенство пропонує поширити інформацію про курс серед вказаних учасників освітнього процесу.

     Безкоштовний навчальний онлайн-курс "Конфлікт інтересів: треба знати!" розпочнеться 09.12.2017. Для участі у ньому необхідно зареєструватися на  https://prometheus.org.ua/, знайти курс "Конфлікт інтересів: треба знати!" https://edx.prometheus.org.ua/courses/course-v1:NAZK+COI101+2017_T3/about та зареєструватися на курс.

Голова Національного агенства 

Н.М. Корчак

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook