Перевірка гуртожитків №1 та №2: стан справ, оцінки і доручення

5 грудня 2017 року

 4 грудня комісія на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком, керівниками відповідних підрозділів університету провели планову перевірку гуртожитків № 1 та 2 студентського містечка.

     Окрім оцінювання стану інфраструктури, місць загального користування, санітарного стану, комісія приділяла максимальну увагу облаштуванню студентського побуту, дієвості студентського самоврядування в гуртожитках. Якщо система опалення, водопостачання, електричні мережі, газове господарство, а також кухні, душові кімнати та МЗК – це прерогатива студентського містечка і ректорату, то саме санітарний стан і лад в кімнатах залежить від самих мешканців.

      При огляді вказаних гуртожитків члени комісії звернули увагу на необхідність заміни електропроводки в гуртожитку № 1. Відповідне доручення ректора отримав головний енергетик Євген Кулибаба. Серед питань, які піднімали студенти – забезпечення новими меблями та м'яким інвентарем.

 

 

       У гуртожитку №2 нагальним є завершення косметичного ремонту. Тож головний інженер Олег Самсонюк отримав доручення в найкоротший термін привести приміщення до ладу.

     Загалом же, перевірка підтвердила необхідність посилення ролі студентських рад, активізації самоорганізації студентства. Є багато питань, які можна вирішувати на місці, не чекаючи перевірок. А тип паче – постійно підтримувати чистоту і лад в кімнатах, на поверхах і на прилеглій території.

     Детальний аналіз за результатами буде проведений на спеціальній нараді, де акумулюються всі проблемні питання, будуть призначені відповідальні за усунення недоліків і терміни виконання.

Валерія Сухецька,
фахівець студмістечка

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook