Профорієнтаційна робота на кафедрі набирає обертів

5 грудня 2017, 12:05
Чортків

 Від початку семестру профорієнтаційною роботою охоплено 26 загальноосвітніх шкіл різних регіонів країни та 3 коледжі, які готують фахівців за спеціальністю «Соціальна робота».  З профорієнтаційною метою більшість студентів перших курсів вже відвідали свою рідну школу.

Упродовж цієї роботи 30 листопада 2017 р. Володимир Шутка – студент навчальної групи СР-17002(СК)  відвідав свій рідний Чортківський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Олександра Барвінського, в якому він навчався 4 роки на спеціальності «Соціальна робота».
Потенційних абітурієнтів Володимир проінформував про правила прийому до університету, переваги навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті, можливість навчання за системою подвійних дипломів та стажування за кордоном, особливості майбутньої спеціальності.
 
Мова також йшла і про організацію навчального процесу, умови проживання студентів у гуртожитках, студентське життя та дозвіллєву діяльність.
 
Студенти зацікавилися можливістю навчання у столиці України. Задавали багато питань, в більшості їх цікавило чи можна змінити спеціальність, скільки вступних екзаменів потрібно здавати і наскільки важко вчитися у нашому університеті.
Будемо сподіватися, що земляків у Володимира в університеті наступному році прибавиться!
 
Сергій Кубіцький,
професор кафедри соціальної педагогіки
та інформаційних технологій в освіті
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook