Наукове життя студентства. 71-а Науково - практична студентська конференція

4 грудня 2017 року

      1 грудня 2017 року на економічному факультеті пройшла 71-а Науково - практична студентська конференція «Концептуальні засади збалансованого розвитку аграрного сектору економіки України», присвячена 120-тій річниці університету.
      Пленарну частину конференціі відкрив декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Діброва Анатолій Дмитрович. Він привітав усіх учасників, відзначив важливість наукових досліджень студентів у підготовці висококваліфікованих фахівців та побажав плідної роботи і конструктивного діалогу.


    Продовжили роботу конференції 5 секцій, зокрема у секції «Розвиток аграрної політики України в умовах інтеграційних процесів» прийняли участь студенти спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та «Прикладна економіка». Високий науковий та організаційний рівень проведення конференції забезпечили змістовні та актуальні доповіді на англійській мові. Студенти вільно висловлювали свою точку зору піднятих тем іноземною мовою та відповідали на питання.


     Так, призерка конференції, магістрант кафедри біржової діяльності і торгівлі Дорма Марія ініціювала розгляд питань ціноутворення на ринку соняшника під впливом ф'ючерсних цін, Тягнирядно Олег та Тригубченко Антон отримали дипломи ΙΙ ступеня з доповідями «Сучасні тенденції функціонування міжнародного ринку деривативів» та «Сутнісна різниця інвестиційних і спекулятивних операцій на біржовому фондовому ринку». Гутман Марія отримала диплом ΙΙΙ ступеня з доповіддю про управління ризиками на біржовому ринку.


     Всі виступи включали в себе актуальні питання та проблеми сьогодення. Студенти не тільки аналізувати стан українського біржового ринку, ринку землі, ринку виробництва і споживання, але і пропонували шляхи подолання проблем та підвищення їх конкурентоспроможності.
       Підсумовуючи результати конференції, керівник секції професор Вдовенко Н.М. вручила дипломи та заохочуючі подарунки призерам за високий рівень теоретичної та практичної підготовки.

Старший викладач кафедри біржової діяльності і торгівлі
к.е.н. Жайворонок Л.В.

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook