Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту провела профорієнтаційну роботу у школах м. Сміла Черкаської області

27 листопада 2017 року

 

23 та 24 листопада 2017 року студентка магістратури «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» факультету аграрного менеджменту Наталія Федченко провела профорієнтаційну роботу у Смілянській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №5 та Навчально-виховальному комплексі «Загальноосвітня школа І ступеня - гімназія ім. В.Т.Сенатора».

Під час зустрічі з майбутнім проектним менеджером учні випускних класів дізналися про переваги навчання у Національному університеті біоресурсів та природо-користування України, перспективи подальшого працевлаштування й отримали буклети про факультет та кафедру виробничого та інвестиційного менеджменту.

Наталія Федченко акцентувала увагу випускників на можливостях та перевагах, що пропонуються факультетом аграрного менеджменту й на завершення зустрічі відповіла на питання щодо особливостей напрямів підготовки, ступеневої освіти, стажування та навчання, отримання подвійних дипломів з Європейськими університетами, військової підготовки на базі університету з присвоєнням звання молодшого лейтенанта, можливість отримання стипендій з державного бюджету та від підприємств, умов проживання у гуртожитку та ін.

Віктор Орехівський

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook