Зимова сесія, профорієнтаційна робота та міжнародні співпраця – в центрі уваги ректорату

4 грудня 2017 року

     4 грудня 2017 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, очільник університету акцентував увагу на старті зимової екзаменаційної сесії. Відсьогодні розпочинаються захисти магістерських робіт, йде підготовка до складання іспитів і заліків. Ще одне питання, яке постійно перебуває на контролі ректора, – стан профорієнтаційної роботи. Велику тривогу викликає демографічна ситуація, зменшення кількості вступників. Вже скоро ми зможемо назвати приблизне число абітурієнтів, які запишуться на складання ЗНО. Але і зараз зрозуміло, що ця цифра зменшиться і суттєво. Тому колективи факультетів, ННІ та кафедр повинні включати весь арсенал рекламної, агітаційної і профорієнтаційної роботи.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша поділився враженнями та проінформував про результати візиту делегації НУБіП до Шеньянського аграрного університету в Китаї. Підписано ряд рамкових угод, які передбачають стажування викладачів, обмін науковими знаннями, провадження спільних досліджень тощо.

     Оскільки детально план роботи ректорату на грудень був розглянутий минулої п’ятниці, то проректори Ігор Ібатуллін, Вадим Ткачук, Валерій Іщенко коротко повідомили основні завдання на поточний тиждень.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – взяти участь у зборах колективів ННІ та факультетів, присвячених зимовій екзаменаційній сесії, сформувати програму навчання у «Школі лідерства НУБіП». Директору студмістечка Сергію Стецюку – провести нараду за результатами перевірок гуртожитків. Заступнику начальника відділу кадрів Валентині Шаповал – розробити графік стажувань для проректорів, деканів факультетів і директорів ННІ на січень 2018 року. Начальнику навчального відділу Оксані Зазимко – провести соціологічне опитування серед студентства.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook