Круглий стіл "Символічна політика сучасної України очима студентів" (фотозвіт)

30 листопада 2017 року

30 листопада 2017 року відбувся круглий стіл на тему "Символічна політика сучасної України очима студентів" в рамках сковородинських навчань "Пізнай себе", який організувала кафедра філософії гуманітарно-педагогічного факультету з ініціативи декана проф. В.Д. Шинкарука. У роботі активну участь взяли студенти гуманітарно-педагогічного факультету, ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та механіко-технологічного факультету. Також захід відвідали студенти факультетів землевпорядкування, ННІ лісового та садово-паркового господарства тощо.

 

Круглий стіл відкрила заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету С. В. Харченко, яка зауважила світову роль філософії Г.С. Сковороди та побажала студентам вчитися мудрості у Великого українського філософа для розбудови нашої країни. 

 

Після державного гімну Світлана Василівна та доцент кафедри філософії С.В. Сторожук нагородили переможців конкурсу художніх робіт присвячених життю, творчості та філософській спадщині Г.С.Сковороди.

Дебютували студенти 1 курсу механіко-технологічного факультету НУБІП, які на запрошення кафедри філософії з успіхом презентували свою доробки, що були об'єднані загальною тематикою "Майбутнє України: інновації і наука". Науковий керівник доцент кафедри української мови В. В. Чекалюк зазначає: "наші студенти талановиті й креативні. Як будуть сприймати Україну через 5-10-15 років? Для початку давайте подумаємо кожен, як ми бачимо себе через 5, 10 і 15 років. Що ми робимо сьогодні для того, щоб відповідати високим стандартам? Аналіз творення іміджу базується на баченні майбутнього кожного громадянина, бо держава – це люди, Україна – це кожен із нас, студенти НУБІП - молодці".

Надзивайно цікаві та змістовні доповіді прозвучали від студентів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. У своїх доповідях доповідочі зачепили дуже багато аспектів та символів сучасної політики - від продовольчої та енергетичної безпеки України до розвитку мислення та внутрішнього світу особистості.

 

  

 

 

Колектив кафедри філософії висловлює велику подяку студентам та викладачам, які взяли участь у цьому заході та сприяли його проведенню!

Андрій Самарський,
доцент кафедри філософії

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook