І Міжнародний науковий семінар «Інноваційні технології і техніка» InT&Tech 2017

30 листопада 2017, 12:56
м. Київ, НУБіП України, механіко-технологічний факультет, кафедра ТСІМ

І Міжнародний науковий семінар

«Інноваційні технології і техніка» InT&Tech 2017

Механіко-технологічний факультет приймав

І МІЖНАРОДНИЙ НАУКОВИЙ СЕМІНАР

«Інноваційні технології і техніка»

(20-22 листопада 2017 року)

InT&Tech-2017

I-st INTERNATIONAL SCIENTIFIC SEMINAR

"Innovative Technologies and Techniques"

(November 20-22, 2017)

Кафедра технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка прийняла активну участь у науковому заході, який започаткував очільник Представництва Польської академії наук, представництво в Києві професор Генрік Собчук. В семінарі прийняли активну участь викладачі кафедри Роговський І.Л., Тітова Л.Л., а також декан механіко-технологічного факультету, професор кафедри Михайлович Я.М. разом з вченими із Інституту технологій проблем про життя в м. Варшава та Люблінського природничого університету.

Семінар розпочався із узгодження основних завдань наукової співпраці Польської академії наук і науковців Національного університету біоресурсів і природокористування України за напрямами: агроінженерія, транспортні технології і геодезія.

За результатами проведеного семінару було прийняте рішення:

1. Провести 19-21 листопада 2018 року під патронатом Представництва Польської академії наук в Києві на базі механіко-технологічного факультету НУБіП України ІІ Міжнародний науковий семінар InT&Tech 2018.

2. Підготувати спільний науковий проект кафедр технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка НУБіП України і департаментом систем технічної інфраструктури Інституту технологій і наук про життя.

В. Войтюк

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook