Загальноуніверситетська постерна конференція на факультеті землевпорядкування

21 листопада 2017 року

На факультеті землевпорядкування пройшла загальноуніверситетська постерна конференція.

Доповідачі – магістри другого року навчання, які навчаються за спеціальністю «Геодезія та землеустрій» напрям підготовки: «Землеустрій та кадастр» у 234 аудиторії корпусу № 6 представили комісії результати своєї роботи та відповідали на запитання, які ставили їм члени комісії та колеги.

Кафедра землевпорядного проектування представила свої результати робочій групі на чолі із завідувачем кафедри управління земельними ресурсами Ольгою Дорош. Магістри цієї спеціалізації досліджують еколого-економічне обґрунтування організації та використання сільськогосподарських угідь, земельногосподарський устрій земель та процес відведення земельних ділянок, тощо.

 

Проведений захід був корисним для студентів, оскільки дав їм змогу під іншим кутом поглянути на власний доробок, поділитися отриманими результатами, опанувати навички доповідача, які їм знадобляться не тільки під час основного захисту магістерських робіт, а й у майбутній професійній діяльності.

Підсумовуючи захід, декан факультету Тарас Євсюков зазначив, що всі магістри факультету відповідально підійшли до важливого етапу виконання магістерської роботи, справилися з поставленими завданнями, підготували дійсно цікаві презентації, які репрезентують результати їхніх досліджень. На завершення він побажав магістрам врахувати усі зауваження, що були висловлені членами комісій, щоб достойно представити свої здобутки перед екзаменаційною комісією в грудні.

 

Вікторія Лещенко,

магістр 2 року навчання факультету землевпорядкування

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook