Керівники відокремлених підрозділів обговорили перспективи підготовки фахівців за робітничими професіями в аграрних закладах вищої освіти

26 листопада 2017 року

     На базі Бережанського агротехнічного коледжу розпочав роботу семінар керівників відокремлених підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України «Перспективи підготовки фахівців за робітничими професіями в аграрних закладах вищої освіти».

     З привітальним словом до учасників семінару звернулись проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша та директор Бережанського агротехнічного коледжу Світлана Пилипишин. Далі відбулась плідна дискусія з представниками місцевого агробізнесу, керівництвом району та області та керівниками відокремлених підрозділів НУБіП про сучасні проблеми підготовки фахівців робітничих професій для регіону.

  

     Учасники дискусії прийшли до спільної думки, що існує багато проблем, які можна вирішити лише в тісній співпраці з бізнесом, органами влади та навчальними закладами. Чекаємо нових ідей, пропозицій та рішень, які допоможуть у такій важливі справі, як підготовка фахівців за робітничими професіями в аграрних закладах.

Калатало О. В.,
заступник директора ВП НУБіП України
«Бережанський агротехнічний коледж»

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook