Знову «Барви осені» – і знову перемога!

25 листопада 2017 року

     Студентки відокремленого підрозділу НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут» Катерина Повисша та Олена Хілько стали учасницями ХХ Міжнародного фестивалю художньої творчості «Барви осені-2017». Цього року Оленка виборола нагороду – Лауреат І ступеню в найчисленнішій номінації «Вокал. Естрадна пісня», а Катя отримала диплом в номінації «Пластична виразність».

     Для ВП  НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут» «Барви осені» в Європейському університеті вже стали чудовою традицією. Восьмий рік поспіль студенти інституту успішно демонструють свої таланти на конкурсі, який, як виявилося, свого часу був стартовою площадкою і для Насті Каменських, і для «95 Квартал».

     Цього року Фестиваль зібрав понад 100 молодих, амбітних і талановитих молодих людей зі всіх куточків України, що змагалися в традиційних номінаціях: вокал, хореографія, художнє слово. Та особливістю стало надзвичайне міжнародне представництво: понад 10 народів демонстрували свої культурні традиції, власні таланти і, як не дивно, любов до нашої України. Чого лише вартий «Києве мій» у виконанні хору китайців, який просто викликав сльози на очах і суддів, і глядачів. Індійські танці. африканські стендапи і багато-багато цікавого.

     Та, все-рівно, традиційним лейтмотивом, незважаючи на все різнобарв’я жанрів, залишилася тема народності. І не спроста – дати фестивалю співпали з державним святом – Днем Свободи та Гідності.

     То ж до зустрічі, Фестиваль, у 2018!

Галина Македон,
старший викладач
ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook