71-а науково-практична студентська конференція «Сучасні виклики у розвитку менеджменту і маркетингу аграрного сектору економіки України» за участю студентів-маркетологів

23 листопада 2017 року

  23 листопада 2017 р. на факультеті аграрного менеджменту відбулася 71-а науково-практична студентська конференція «Сучасні виклики у розвитку менеджменту і маркетингу аграрного сектору економіки України». Викладачі кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі разом із студентами-маркетологами стали активними учасниками конференції. 

     Секція «Маркетингове забезпечення діяльності підприємств» розпочала свою роботу під керівництвом завідувача кафедри д.е.н.. професора Ларіної Ярослави Степанівни. У роботі секції взяли участь викладачі кафедри д.е.н., професор кафедри Буряк Р. І., секретар – к.е.н., старший викладач Четверик О. В.

      

     Студенти, звичайно, стали активними учасниками конференції. Тематика обраних досліджень була дуже широкою. Актуальними стали питання впровадження маркетингу на підприємствах аграрного сектору, функціонування маркетингу та особливості ціноутворення на агропродовольчих ринках, тенденції розвитку інтернет-маркетингу, CRM-технологій, брендингу та PR, аналіз інструментів реклами за допомогою Google Analytics, питання розвитку маркетингових досліджень ринків харчових продуктів та квітів, а також інші не менш важливі теми. 
     На завершення конференції було визначено переможців секції «Маркетингове забезпечення діяльності підприємств». Ними стали: 
     I місце Хоменко Марина (магістрант) та Гаврилюк Ольга (студентка 4 курсу 1 групи) спеціальності «Маркетинг» 
     II місце - Партика Анастасія (4 курс, маркетинг) та Шишута Вікторія (магістрантка)
     III місце – Подолян Каріне (магістрант 2 року навчання).

  

     За результатами роботи конференції буде опубліковано збір тез доповідей студентів на сайті кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі. 
 

Олена Четверик 
секретар секції, старший викладач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook