28 листопада 2017 р. у конф. залі о 13 :15 відбудеться засідання науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин

24 листопада 2017 року

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1. Розгляд дисертації Ємельяненко Алли Анатоліївни, аспірантки кафедри нормальної та патологічної фізіології Білоцерківського НАУ на тему: «Фізіологічні аспекти антиоксидантного захисту та імунітету за дії наноаквахелатів селену і германію в організмі перепелів», подану на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 03.00.13 «Фізіологія людини і тварини».
Науковий керівник: Ніщеменко М. П., доктор ветеринарних нayк, професор, завідувач кафедри нормальної та патологічної фізіології Білоцерківського національного аграрного університету.
Рецензенти: Карповський В. І., д. вет. н., професор; Деркач Є.А., к. вет. н., доцент.
2. Розгляд дисертації Козленко Тетяни Григорівни, здобувача кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи на тему: «Каліцивіроз котів: поширення, лікування і профілактика», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.03 «Ветеринарна мікробіологія, епізоотологія, інфекційні хвороби та імунологія».
Науковий керівник: Недосєков В. В., доктор ветеринарних наук, професор, завідувач кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Рецензенти: Яблонська О. В., д. вет. н., професор; Сорокіна Н. Г., к. вет. н., доцент.
3. Розгляд дисертації Фурди Ірини Леонідівни, здобувача кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи на тему: «Епізоотичний моніторинг інфекційних хвороб свиней з асоційованим перебігом в Україні», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.03 «Ветеринарна мікробіологія, епізоотологія, інфекційні хвороби та імунологія».
Науковий керівник: Недосєков В. В., доктор ветеринарних наук, професор, завідувач кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Рецензенти: Мазур Т. В., д. вет. н., професор; Мельник В. В., к. вет. н., доцент.
4. Звіт докторантів ФВМ про виконання індивідуальних навчальних планів за 2017 рік.
(Доп: докторанти Грушанська Н. Г., Міластная А. Г.)
5. Про атестацію аспірантів ФВМ (Доп.: директор НДІ здоров’я тварин, проф. Засєкін Д. А.).
6. Різне.

Голова науково-технічної ради
НДІ здоров’я тварин, д.вет.н., професор Д.А. Засєкін

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook