Розвиваємо співпрацю: на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулася традиційна зустріч деканату зі студрадою

24 листопада 2017 року

      Стало доброю традицією ‒ проводити щоквартальні зустрічі адміністрації гуманітарно-педагогічного факультету зі студентською радою.

      Особливістю зустрічі 23 листопада 2017 року стало знайомство деканату факультету з новими членами студактиву студентської організації.

    Під час зустрічі декан Василь Шинкарук звернув увагу присутніх на те, що студентська рада факультету поповнилася першокурсниками всіх спеціальностей: міжнародні відносини і психологія, соціальна робота і філологія. Першокурсниками, яким не байдуже, які хочуть працювати, розвиватися, досягати, перемагати. А це означає, що студентська організація працює, вона зуміла зацікавити і мотивувати до дій. Василь Дмитрович закликав бути активними та креативними. Окрім того, запросив студентів брати участь у культурно-мистецьких гуртках, займатися в спортивних секціях і перемагати.

     Голова студентської організації, студент третього курсу спеціальності «Соціальна робота» Валентин Савченко, розповів про структуру студентської ради, відрекомендував голів відділів та їхніх заступників і окреслив основні завдання на цей навчальний рік.

     Заступник декана Світлана Харченко звернула увагу студентства на потребу оперативно, повно, творчо інформувати про заплановані та проведені заходи, висвітлювати всі сторони діяльності СО.

     Заступник декана Інна Савицька запропонувала в грудні провести спільні збори СО та студенського профбюро факультету.
     Після завершення зустрічі зробили колективне фото.

Світлана Харченко,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook